Basistraject

Dit traject loopt 15 weken,

ofwel 105 dagen. In deze periode kom je 3 keer bij me langs voor een behandeling in de praktijk. Ik behandel je drie keer op afstand en tussentijds hebben we contact via de app of telefonisch. We bespreken dan kort hoe het gaat en ik voorzie je van tips en advies. We sluiten af met een eindgesprek in de praktijk. Ik zet dit allemaal graag voor je op papier in een helder en overzichtelijk schema. Dat krijg je van me mee na onze kennismaking.

Het verloop.

Soms worden klachten na een behandeling eerst wat erger, of je ervaart veranderingen in gedrag of gevoel. Denk aan hoofdpijn, een huilerig of neerslachtig gevoel. De negatieve emoties die in je onderbewuste waren opgeslagen worden als een soort afvalstoffen losgelaten en afgevoerd. Daarom is het goed om na de behandeling veel water te drinken. Mochten de klachten te erg of ondraagbaar worden altijd contact met mij opnemen zodat ik direct ondersteuning kan geven.
Lees informatie over de NEI-methode.
NEI-methode

Tussentijdse vragen?

Heb je tussen de behandelingen door vragen, opmerkingen of wil je graag iets delen kun je me bellen / WhatsApp via 06 20 22 37 61 of mailen via coaching@bymarsha.nl

Kosten

Ik vraag voor dit traject een eenmalig bedrag van € 499,-.
Desgewenst kun je in 3 termijnen van € 175,- betalen.

Uit ervaring blijkt dat 99% van de klachten binnen de hierboven omschreven termijn verbeteren. Het kan wel eens zijn dat de oorzaak dieper genesteld zit en er een trajectverlenging noodzakelijk is voor een goed eindresultaat. In dat geval kunnen we het traject verlengen met 35 dagen tegen een tarief van € 166,50.


Vraag

Waarom een vooraf vastgesteld aantal behandelingen en geen losse behandelingen?

Antwoord

Ik adviseer om een traject in te gaan, dan kan ik je (jullie) goed begeleiden en ondersteunen waar nodig. Met één behandeling kom je vaak niet bij de kern van het probleem. Daarnaast komen bij de behandelingen soms gevoelige onderwerpen aan bod die een emotionele uitwerking kunnen hebben. Soms gaat het na een eerste behandeling wat minder goed. De vooruitgang merk je pas later.
Met een aantal behandelingen achter elkaar kom je beter tot een blijvend succesvol resultaat. Een vaste planning geeft duidelijkheid, en daarmee rust omdat jij en je kind weten wat er gaat komen.