NEI-methode

Deze methode brengt je gevoel en gedrag

weer in balans. NEI staat voor neuro-emotionele integratie en dat betekent simpelweg het bij elkaar brengen van bewustzijn en onderbewustzijn. In je lijf sla je ervaringen op die in de weg kunnen zitten en klachten veroorzaken.

Met de Biotensor

meet ik -op veilige afstand- de unieke trillingsfrequentie en energie. Dit eeuwenoude instrument test het lichaam en maakt belemmeringen duidelijk. Deze methode is betrouwbaar en effectief. Als je de blokkades oplost, kan de energie weer vrij stromen.

Het is eenvoudig, snel en pijnloos

. Ik ga met de Biotensor langs je lichaam en krijg een signaal door als de energie stokt. Samen vinden we uit wat daarvan de oorzaak is. Ik zet hierbij mijn kennis in, en jij helpt door mee te denken. Zo bestrijden we emotionele, mentale of fysieke klachten.
ByMarsha
Lees informatie over systemisch werken.
Systemisch werken

Ik kan me voorstellen

dat dit vragen oproept. Bel of mail me, of vul het contactformulier in. Met plezier vertel ik je alles over deze bewezen methode. De NEI-therapie is geschikt voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden en is goed te combineren met andere behandelingen.

Na de behandeling

kun je een uitwerking krijgen. Soms is dat hoofdpijn of een neerslachtig gevoel. Dat kan enkele dagen duren, de afvalstoffen in je lichaam moeten worden afgevoerd. Zorg ervoor dat je voldoende drinkt. Verbetering voel je soms direct, soms pas na enkele weken.

Biotensor

Vroeger zochten mensen water

met een wichelroede. Vandaag de dag is er de Biotensor. Die zoekt geen water maar reageert op elektromagnetische trilling in ons lijf. Zo weet ik waar de blokkades zitten. Op die manier vinden we samen de oorzaak van je klachten.