Huilbaby

Je bent net bevallen

en wil genieten van je kraamtijd. Maar de roze wolk is ver te zoeken, je baby is ontroostbaar. Wat is er aan de hand? Een fysio, osteopaat of chiropractor helpen niet, niet genoeg. Je voelt je soms ten einde raad.

De fysio, osteopaat en chiropractor

kijken naar het lichamelijke deel. Ik ga op zoek naar het emotionele stuk. Hoe ging de bevalling? Ging het soepel of was het een zware bevalling? Dit heeft allemaal invloed op de gevoelswereld van het kind. Je kindje voelt zich onprettig en huilt.

Ik spoor deze gevoelens op

, help bij de verwerking en zorg dat de rust terugkeert, en dat de klachten verminderen of verdwijnen. Je ziet je baby dan weer voor het lieve wondertje dat het is.
ByMarsha
Heb je vragen? Laat het me weten.
Contact met Marsha

Hoe zou het voor je zijn als:

  • Je baby niet meer de hele dag huilt
  • Jij weer kunt genieten van je roze wolk en je kind
  • Jouw baby weer ontspannen en relax is
  • Jij weer vleugels hebt en kunt genieten van alles om je heen

Dat is mogelijk als

je vertrouwt op je intuïtie, omdat je voelt dat er meer achter het huilen zit. En je weet dat het niet zomaar overgaat, Je hulp durft te vragen. En nee, je hoeft je niet te schamen als je hulp vraagt. Het is het mooiste wat je als ouder kunt doen uit liefde voor je kind. De hulp geven die het kind nodig heeft. Samen gaan we onderzoeken waar het vandaan komt, en hoe we het kunnen veranderen. Je bereid bent om als ouder ook met jezelf aan de slag te gaan indien dit nodig is.

Je kunt me benaderen voor allerlei klachten en symptomen.

Hieronder vind je een paar voorbeelden. Staat jouw klacht er niet bij? Bel of mail me erover. Of vul het contactformulier in. Samen komen we tot een oplossing.