Het resultaat

Daniëlle en Suus kwamen bij me omdat Suus weinig zelfvertrouwen heeft

Daniëlle: Spannend om een therapie te ervaren die gericht is op het onderbewuste. Er kwamen verbazingwekkend rake onderwerpen naar voren. Al vrij snel werd onze dochter zelfverzekerder en rustiger. (insteek was meer zelfvertrouwen)

Suus: Marsha doet het heel goed, ze is rustig en voelt vertrouwd. Ik vind het heel fijn om bij haar te komen. Mijn zelfvertrouwen is beter.
ByMarsha
Heb je vragen? Laat het me weten.
Contact met Marsha

Kim kwam zwanger in mijn praktijk en had haar dochter van twee meegenomen

Kim: Ik kwam geheel onbevangen en zonder verwachtingen bij Marsha. Vanuit verhalen had ik al het een en ander gehoord over haar NEI-opleiding en -ervaringen. Toch begrijp ik het nu pas echt. De hele sessie bij Marsha heeft mij versteld doen staan. Met eenvoudige vragen drong ze snel door tot mijn kern. Haar benadering voelde goed, een prettige balans tussen afstand en betrokkenheid.

Marsha had ook oog voor mijn dochter en maakte contact met mijn ongeboren kind. Ik ben na mijn bezoek aan Marsha zeker overtuigd van het nut van NEI-therapie. Inmiddels heb ik al verschillende keren gedacht, vooral rondom opvoedissues, om nog eens naar Marsha terug te gaan. Want hoe fijn zou het zijn als mijn zoontje van vier (door)slaapt zonder iedere avond en/of nacht wakker te liggen en te zeggen dat hij bang is. En waar is mijn dochter nou zo gevoelig voor? Is het inderdaad de melk of speelt er wellicht iets anders? Welke invloed hebben ingrijpende gebeurtenissen in ons leven op de ontwikkeling van mijn kinderen en hoe kan ik voorkomen dat zij later, als puber of volwassene, moeten dealen met misstapjes uit het verleden? Onder het mom 'baat het niet, dan schaadt het niet' zou ik een bezoekje aan Marsha iedereen durven aanraden nu ik het zelf ervaren heb.Mijn nichtje had last van heimwee

Ik kwam naar tante Marsha omdat ik niet goed kon slapen en omdat ik vaak moeite had met logeren. Ik wist niet hoe dat kwam en heb om hulp gevraagd. Ze behandelde me goed en vroeg steeds waar ik tegenaan liep of waar ik last van had. Ze begreep me goed en vertelde duidelijk wat ze deed. Ik voelde me fijn en rustig nadat ze me had behandeld. Ik kreeg steentjes die me helpen bij waar ik mee zit. Ik ben nu nog steeds heel blij dat ik om hulp gevraagd heb en tante Marsha heeft me supergoed geholpen, ik ben supertrots op mijzelf en op tante Marsha.