Woedeuitbarstingen

Je haalt je kind uit school en al gezellig kletsend

fietsen jullie naar huis. Jullie besluiten samen een spelletje te doen. Heerlijk zo'n moeder-dochter moment. Dat beloofd een gezellige middag te worden. Jullie zetten het spel klaar en beginnen enthousiast te spelen. Dan gaat het mis.

Je dochter flipt compleet

omdat het niet gaat zoals ze wilt. Ze wordt boos, begint te huilen en loopt stampend naar boven. Je gaat achter haar aan, maar ze is ontroostbaar. Je weet je geen raad, dit is al de zoveelste bui deze week. Je vraagt je af waarom ze uit het niets zo boos kan worden.

De woedeuitbarstingen komen steeds vaker.

Je probeert het gesprek aan te gaan maar ze weet zelf ook niet waarom ze zo doet. Wat zou je haar graag willen helpen, maar je hebt geen flauw idee hoe. Het maakt je verdrietig om je dochter zo te zien en je vraagt je af of je wel een goede moeder bent.

Woede uitbarstingen, boosheid komt veel voor bij kinderen

. Het betekent eigenlijk dat de emmer vol is en met het kleinste ding overloopt. Het kan een opstapeling van onverwerkte gebeurtenissen zijn of dat ze heel gevoelig is HSP (Hoogsensitief persoon). Bij beide is het belangrijk dat er actie wordt ondernomen zodat je weet wat er in haar omgaat en hoe je haar kunt helpen. Ik kijk graag samen met jullie waarom de emmer steeds over loopt.
ByMarsha
Heb je vragen? Laat het me weten.
Contact met Marsha

Hoe zou het voor je zijn als:

  • je weet hoe het komt dat je kind zo reageert
  • je weet hoe je hier het beste mee om kan gaan
  • er meer rust en harmonie in huis is
  • je kind lekker in zijn/haar vel zit, waardoor jij je ook beter voelt

Zijn jullie klaar met de onrust

die dit in jullie gezin brengt en willen jullie dat de rust terugkeert. Ik help graag ervoor te zorgen dat je kind zich weer goed en fijn voelt.

Je kunt me benaderen voor allerlei klachten en symptomen.

Hieronder vind je een paar voorbeelden. Staat jouw klacht er niet bij? Bel of mail me erover. Of vul het contactformulier in. Samen komen we tot een oplossing.