Onzekerheid

Iedereen kent onzekerheid

. Volwassenen en kinderen. Je eigen onzekerheid kun je vaak wel herleiden tot iets, maar bij je kind is dat niet altijd eenvoudig. Jouw onzekerheid kunnen we wellicht samen oplossen met een behandeling. En ook bij je kind kan ik helpen.

Je kind komt met een vermoeide blik uit school

. Bij het zien van jou komt er een glimlach op het gezicht en krijg je een dikke knuffel. Eenmaal thuis, pak je wat te drinken en wat lekkers. En dan komen de tranen van verdriet.

Je ziet dat je zoon of dochter niet lekker in zijn vel zit

, maar je weet niet hoe je kunt helpen. Bij elk schrijfopdrachtje moet het perfect zijn, er mag geen fout in zitten. Bij een spelletje lukt het niet om te winnen, en hij (zij) smijt het spel van de tafel. Jij krijgt een naar gevoel, waarom mag hij/zij niet falen?

Soms heeft het kind ook moeite met kiezen

. Welk snoepje? Welke broek? Welke kleurplaat? Dat eeuwige twijfelen werkt op je zenuwen. Hoe kan dit kind ooit op eigen benen staan, als het geen eigen keuzes durft te maken?
ByMarsha
Heb je vragen? Laat het me weten.
Contact met Marsha

Kinderen krijgen graag bevestiging

, willen het graag goed doen. Ze zijn vaak heel onzeker, omdat ze iets dwars zit. Wat dat is, zoek ik op samen met jou en je kind. We zorgen ervoor dat dat negatieve zelfbeeld omdraait en dat de vrolijkheid terugkeert.

Je kunt me benaderen voor allerlei klachten en symptomen.

Hieronder vind je een paar voorbeelden. Staat jouw klacht er niet bij? Bel of mail me erover. Of vul het contactformulier in. Samen komen we tot een oplossing.