Slaapproblemen

Slaap je slecht?

Ben je doodmoe en lukt het je maar niet om een goed slaapritme te krijgen? Ik kijk met je mee naar de oorzaak van je nachtelijke spoken, samen gaan we op zoek naar de reden waarom je niet goed in slaap valt of veel te vroeg wakker bent. Ik help je, graag.

Slaapt je kind slecht?

Ook dat is supervermoeiend. Het naar bed brengen van je kind voelt elke avond opnieuw als een strijd die je aan het verliezen bent. Met veel geduld begeleid je je kind op weg naar dromenland. Maar je merkt dat de onrust groeit, ‘ik wil nog niet naar bed’.

De moed zakt je in de schoenen, wat is er aan de hand?

Vaak is het iets kleins waardoor je kind het moeilijk vindt om alleen te gaan slapen. Iets wat hij of zij heeft gehoord, gezien of meegemaakt. Het kan dat er iets onvoldoende goed is verwerkt. Dit zorgt voor klachten en kan soms ook voor angst zorgen.

Ik heb al heel veel kinderen (en dus ook de ouders) geholpen bij dit probleem.

Wat zou het fijn zijn als je kind zonder gedoe naar bed gaat. Als je kind zich veilig voelt op zijn of haar kamertje en de hele nacht goed doorslaapt zodat het (en jij ook!) uitgerust wakker wordt.
ByMarsha
Heb je vragen? Laat het me weten.
Contact met Marsha

Je kunt me benaderen voor allerlei klachten en symptomen.

Hieronder vind je een paar voorbeelden. Staat jouw klacht er niet bij? Bel of mail me erover. Of vul het contactformulier in. Samen komen we tot een oplossing.