Waarom Energetix sieraden

De reden dat ik Energetix magneetsieraden naast mijn behandeling aanbied is heel eenvoudig. Magneten geven een pijnverminderende, ontspannende en hebben een genezingsproces bevorderende werking. Magneten zorgen voor meer zuurstof in je bloed zodat de lichaamsenergie weer in balans komt. Als het lichaam weer in balans is ben je beter in staat om te ontspannen, blijf je gezonder en kun je fysieke en lichamelijke klachten beter opvangen.

NEI in combinatie met magneten werkt zeer effectief omdat ze beide resoneren op de energie van het lichaam en het aardmagnetisch veld. Als we middels NEI de blokkade hebben opgeheven kunnen we testen of we het lichaam nog kunnen ondersteunen met magneten om de kans op nieuwe blokkades te verkleinen of om het lichaam in balans te houden. Magneten zijn ook zeer effectief bij kinderen. Denk hierbij aan wagenziekte, eczeem, druk gedrag, zelfvertrouwen, prikkelverwerking, slecht slapen.

Ik ondersteun mijzelf en mijn kinderen al jaren met de krachtige magneetsieraden van Energetix die een verrassende en prikkeldempende werking hebben. Je wordt minder vatbaar voor energieën van buitenaf en hoeft dus minder prikkels te verwerken waardoor je dichter bij jezelf kunt blijven.

Je komt letterlijk met beide benen stevig op de grond te staan, gaat meer energie ervaren en mentale en lichamelijke klachten worden op natuurlijke wijzen ondersteund.

Voor de actuele Energetix Sieraden of wellness  producten kunt u terecht op mijn webshop www.bymarsha.energetix.tv

* De werking vervangt nooit een bezoek aan uw arts of het gebruik van medicijnen. Wanneer u elektronische implantaten draagt, zoals bv. een pacemaker, raadpleeg dan eerst uw arts.